Élet-Stílus

Egy 7 éves miatt hisztizett a Ku Klux KIán Birodalmi Varázslója

Ku-Klux-Klan-jelmez(960x640).jpg (jelmez, halloween, )
Ku-Klux-Klan-jelmez(960x640).jpg (jelmez, halloween, )

A mai fiatal rasszisták sem tisztelnek már semmit!

Bradley Jenkins, a Ku Klux Klán (tudja: a szellemnek öltöző amerikai rasszisták) Birodalmi Varázslója (tényleg ez a rangja!) összevonta árja szemöldökét és mélységes felháborodásának adott hangot, miután a Virginia állambeli Jessica Black (aki a neve ellenére fehérbőrű) a Klán fehér csuklyás egyenruhában küldte el hétéves fiát a halloweeni édességgyűjtögetésre – írja az Atlantic Wire.

Jessica Black és fia a WHSV Híradóban

Na nem azért, mert a ruha által képviselt elvek ellen tiltakozna, de szerinte ez már túlment minden határon! Ez a Klán szent jelvényeinek megcsúfolását jelenti. Meg amúgy is, lehet, hogy ez rossz üzenetet hordozna, az emberek akár azt is hihetnék, hogy a KKK netalántán gyűlöl valakiket. Pedig dehogy! „Az emberek úgy gondolják, hogy az Egyesült Klán egy gyűlölet-szervezet. Mi viszont nem gyűlölünk senkit. Ez annyira erős szó!” – panaszkodik Jenkins. „Manapság ki vagyunk közösítve épp úgy, ahogy a feketékkel bántak az emberek sok évvel ezelőtt”- szomorkodott a kirekesztettség érzését átélni kényszerülő varázsló.

A büszke édesanya azonban családi hagyományt lát az esetben: már az ő bátyja is ilyen jelmezben parádézott óvodáskorában, és egyébként is, szerinte a Klán csupa magasztos eszmét képvisel: „Fehér a fehérrel, fekete a feketével, férfi a nővel meg minden ilyesmi. Ezt jelenti a Klán.”

A Birodalmi Varázsló tippeket is adott az asszonynak az elkövetkezőkre: „Öltöztethette volna a gyerekét Frankensteinnek vagy Angry Birdnek” – mondja. Talán a nő meg is fogadja a tanácsot, és jövőre valami rafináltabb megoldást választ, hiszen a fantasy- és science fiction irodalom Sötét Oldalának egész garmadája áll a rendelkezésére. Készíthet például Sith-, Szarumán vagy halálfaló-jelmezt, vagy ha végképp semmi nem jut az eszébe még mindig adhat skinhead ruhát a gyerekre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik