Élet-Stílus

Túl veszélyesek a repkedő testnedvek

védőruhás pornó (pornó, munkavédelem, kalifornia, )
védőruhás pornó (pornó, munkavédelem, kalifornia, )

Óvszer mellett munkavédelmi szemüveg viselésére is köteleznék a pornószínészeket.

Egy munkahelynek biztonságosnak kell lennie, és ez alól nem kivétel egy pornófilm forgatása sem. Az azonban, hogy a felnőtteknek szóló filmek felvételei közben meddig kell terjednie a biztonságnak, jelenleg heves vita tárgya Kaliforniában.

A munkavédelemért felelős állami hivatal, a California Division of Occupational Safety and Health szerint például kiemelten veszélyesek lehetnek a spriccelő testnedvek, ezért a színészeknek óvszer viselését előíró törvény szigorítását tervezik. Ha a javaslat átmegy a szenátuson, a színésznőknek védőszemüveget kell majd viselniük a forgatásokon – írja a New York Daily News. A szakemberek egyébként ez esetben is a nemi úton terjedő betegségektől szeretnék megvédeni a pornóipari munkásokat, és nem a szembe repülő testnedvek által okozott fizikai sérüléstől.

A jelenleg hatályos szabályozás szerint Kaliforniában, még az orális aktus közben is kötelező óvszert viselniük a színészeknek, de a 2018-ig tartó türelmi időszakban még nem szabnak ki büntetést a szabálysértések miatt.

Bár elvileg az ő védelmükről van szó, a pornósok nem felhőtlenül boldogok a szabályszigorítás miatt, szerintük az egyre nehezebben betartható törvények valójában az iparág ellehetetlenítését célozzák. James Deen és Jessica Drake főszereplésével kampányvideót forgattak, melyben a szigorú szabályozásban rejlő abszurditást figurázzák ki. A videóban, bár a készítők minden biztonsági előírást maximálisan betartanak egy pornóforgatáson, a férfi főszereplő kis híján megfullad egy darab gumitól, melyet azért gyártanak, hogy a férfi tökéletes biztonságban legyen miközben partnerét szájával kényezteti.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik