Közélet

Bombariadót rendezett esküvőjén a vőlegény

mobiltelefon (mobiltelefon, )
mobiltelefon (mobiltelefon, )

Feledékenységét akarta leplezni a felfordulással

Végső kétségbeesésében drasztikus megoldáshoz folyamodott egy vőlegény Liverpoolban. A saját esküvőjére érkezve jött rá, hogy az időpontot elfelejtette lefoglalni a házasságkötő teremben, így a menyegző biztosan elmarad. Súlyos mulasztását félt bevallani menyasszonyának és a násznépnek, ezért mobiljáról felhívta a St. George’s Hall központi számát, és a vele szemben ülő recepcióssal közölte: 45 perc múlva bomba fog robbanni az épületben.

„Amint ez a mondat elhangzott, a telefont rögtön letették, így esélyem sem volt reagálni” – idézi a The Independent az aznap szolgálatban lévő Marie Harnick, recepcióst. „Rögtön szóltam a főnökömnek, aki úgy vélte nem kockáztathatunk így rögtön értesítettük a hatóságokat”.

Mire Amy Williams, a menyasszony megérkezett, az épületet már kiürítették, a környéket pedig ellepték a rendőrök. A vőlegény természetesen mind a törvény, mind a menyasszonya előtt lebukott. A Liverpooli Királyi Bíróság csütörtökön megállapította bűnösségét a hatóság félrevezetésében, büntetését később szabják ki. Azt nem tudni, hogy szíve választottja milyen ítéletet hozott a feledékeny és meggondolatlan férfi ellen, de sajtóértesülések szerint még kapcsolatban vannak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik