Élet-Stílus

Az esküvői köszöntő közben halt meg az örömapa

Nem sokkal korábban még büszkén fotózkodott a lányával.

Egy defibrillátor megmenthette volna a leedsi férfi életét, de a hotelben, ahol lánya esküvői fogadását tartották nem volt ilyen készülék. Így a násznép, jobb híján néma csendben nézte, ahogy a mentők érkezéséig az egyik vendég, egy szolgálaton kívüli tűzoltó, küzd a 65 éves örömapa életéért.

A férfi 36 éves lánya, Charlotte Galbraith elmondta, a tragédiára semmilyen jel nem utalt. Az édesapa panaszkodott ugyan egy kis szédülésre, de azt is hozzátette, hogy nem komoly. A ceremóniát, sőt az azt követő fotózást is jó kedélyűen és büszkén csinálta végig. Akkor lett rosszul, amikor a vendégsereg bevonult a hotelbe a fogadásra. „Épp belekezdett a beszédébe, amikor hirtelen a mellkasához kapott és elnémult” – idézte fel Charlotte.


Az oltár előtt még viccelődtek
Kép forrása: Ross Parry

Az asszony elmondta azt is, az esküvői ünnepségnek az eset után azonnal vége szakadt, a rokonok mindannyian a kórház felé vették az irányt, ahol az orvosok már sajnos csak a rossz hírt tudták közölni. „Rettenetes, hogy édesapám elment, ugyanakkor boldog is vagyok, hiszen még volt ereje arra, hogy elkísérjen az oltárig és lássa, hogy megházasodom” – zárta a Mirror című lapnak adott interjúját Charlotte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik