Élet-Stílus

Meghalt az anya, három lánya közös esküvője után

A lánytestvérek előrehozták esküvőjüket, hogy haldokló rákbeteg anyjuk még lássa őket férjhez menni.

A három lány, Jodie, Sarah és Kaylie Swales eredetileg október 26-ára tervezte mindhármuk közös esküvőjét, teljesítve mellrákban szenvedő anyjuk kívánságát, hogy lássa, ahogy férjhez mennek. A tervezéskor még úgy tudták, anyjuk csak pár hónapra van a haláltól. Az előző héten azonban az orvosok közölték a családdal, hogy Becky Swales életéből már csak pár hét lehet hátra, ezért úgy döntöttek, hogy már vasárnap megtartják a közös szertartást – jelentette a MyFoxAtlanta.

Haldokló anyjuk kívánságát teljesítették a közös esküvővel
Fotó:MyFoxAtlanta

A Georgia állambeli Sneville-ben tartott hármas esküvő pár nap alatti megszervezését a húszezres kisváros lakóinak támogatásával sikerült elérniük, és vasárnap délután haldokló anyjuk végignézhette, ahogy mindhárom lányát oltárhoz vezeti apjuk, és kimondják a boldogító igent. Az egyik lány „keserédesnek” nevezte az eseményt. Jodie Swales a Fox riporterének elmondta, hogy nagyon boldogok, hogy anyjuk ott volt az esküvőn, ugyanakkor tudták, hogy valószínűleg ez lesz az utolsó dolog, amit együtt csinálnak.

Becky Swales élete utolsó napján még láthatta lányai esküvőjét
Fotó:MyFoxAtlanta

Az ifjú feleségnek végül sajnos igaza lett. Anyjuk hétfőn kora reggel elhunyt, de élete utolsó napján még teljesült utolsó kívánsága, és láthatta, ahogy lányaiból asszony lett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik