Élet-Stílus

Hogyan öltözz fel egy esküvőre?

eskuvo(210x140)(2).jpg (házasság, esküvő, férj, feleség, )
eskuvo(210x140)(2).jpg (házasság, esküvő, férj, feleség, )

Íme az alapszabályok,amiket illik betartani, ha vendég vagy.

Fehéret ne!

Tilos! Aznap kizárólag a menyasszony kiváltsága. Ez nem azt jelenti,hogy nem viselhetsz fehér ruhadarabot, de talpig fehérben ne jelenj meg.

A fekete is tabu

Nem temetésre mész. Az esküvő örömteli esemény, ne öltözz gyászhuszárnak. Fekete szoknyádat párosítsd össze színes blúzzal, vagy a kis fekete koktélruhádat, egy színes boleróval.

Öltözz ki!

Felejtsd el a farmert és az edzőcipőt. Az esküvő ünnep, nem a sarki boltba szaladsz ki. Tiszteld meg a párt azzal, hogy a lehető legszebb ruhádat veszed fel. Uraknak nyakkendő is kötelező, a szertartás végéig mindenképp.

Ne feltűnösködj!

Továbbra is érvényes, hogy ezen a napon nem neked kell középpontban lenned. Felejtsd el a mélyen dekoltált, villantós, rikító színű ruhákat. Légy visszafogottan elegáns!

Csak kényelmesen!

Ha nem érzed jól magad az über magas sarkú cipőben, nem kell abban végigszenved a napot. Vigyél váltócipőt és ropd abban hajnalig. Fontos,hogy jól érezd magad, válassz kényelmes szettet, így nem fogsz feszengeni.

Vedd figyelembe a helyszínt!

Ha exkluzív helyszínen tartják az esküvőt, akkor bizony kötelező viselet a magas sarkú, ha viszont szabadtéri lagzi lesz, nyugodtan vedd elő a balerina cipőt és a sarut. Senki nem várja el,hogy bokatörést szenvedj, míg a füvön egyensúlyozol – írja a life.hu.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik