Nagyvilág

Esküvővé alakult az ítélethirdetés

jegygyűrű (jegygyűrű, )
jegygyűrű (jegygyűrű, )

A menyasszony fehérben, a vőlegény bilincsben házasodott.

Danne Desbrow és arája, Destiny percekkel azután fogadott egymásnak örök hűséget, hogy a férfit kétszeres életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték. Ez már önmagában is furcsa, de az igazi hab az esküvői tortán, hogy mindkét esetben Patricia Cookson bírónőé volt az utolsó szó – aki egyébként tényleg hozott tortát.

A szeptember 17-i eseményeket a bírónő nem kívánta kommentálni, azonban a San Diego-i médiának annyit sikerült kiderítenie, hogy a férfit egy 2003-as gyilkosságért ítéltek el. A határozat szerint a börtönbüntetés hossza két egymást követő 25 évtől életfogytig tartó börtönbüntetés, amit a biztonság kedvéért a bírónő megfejelt további három évvel, amiért a tárgyalás során a vádlott megfenyegetett egy tanút.

Az ítélethirdetés után az áldozat rokonait kikísérték a tárgyalóteremből, azonban a vádlott családja bent maradhatott, s a másodfokon eljáró bírónő összeboronálta a frissen elítélt férfit gyerekkori szerelmével. A első hitvesi csók után a bírónő néhány percre eltűnt, majd két szelet vaníliás tortával jelent meg, amit állítólag ő maga sütött.

Hát kell ennél több romantika?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik