Élet-Stílus

A hírességek kedvence, már nálunk is!

Aki eddig nem értette, hogy lehet úgy igazán beleszeretni egy –egy kozmetikumba, annak eláruljuk: könnyedén.

Főleg, ha olyan márka kerülhet a kezeink közé, mint a Bellápierre.

A márka ásványi sminktermékekkel foglalkozik, számtalan díjat nyertek el termékeikkel, és olyan eseményeken jelentek meg, mint az X Faktor, vagy a Fashion Week. Az ásványi sminkeknek számtalan előnyük van, azon kívül, hogy még a legérzékenyebbek is használhatják. Ezek a termékek 100%-ban természetes, tört összetevőkből állnak, összetevőik révén javítják a bőr kondícióját, egészségessé teszik a bőrt, nem tömítik a pórusokat, nem adnak nehéz maszk érzetet az arcon, könnyen alkalmazhatóak, alkalmasak minden bőrtípusra és a bőr különféle egyenetlenségeinek tökéletes fedésére.

Ennyit arról, hogy miért jó. És hogy mi miért szeretjük?

Három terméküket próbáltuk ki, és ahogy az már a szerelemben lenni szokott, a külcsín volt az első, ami megfogott minket. Igazán elegáns, és visszafogott dizájnnal készültek ezek a termékek, egyszerűen jó volt a kezünkbe venni, gyönyörű kis tégelyek, csodás színek. Elsőként az egyik legérdekesebb és egyben leghasznosabb terméküket próbáltuk ki, az ásványi szemhéjpúderek egyikét. Azon kívül, hogy egy légiesen könnyű és gyönyörű színekben játszó sminket kaptunk, feldobhatjuk vele a körömlakkunkat, kreálhatunk vele egyedi szájfényt vagy egyedi szempillaspirálként is funkcionál. Ez bizony máris három plusz lehetőség! A szemhéjpúder egyébként csak simán felkenve is nagyon szép, krémes hatást kelt, és a finoman csillogó színek pedig kifejezetten elegáns hatást keltenek.


Forrás: szepsegbolt.hu

A másik kedvencünk a vaníliás ajakbalzsam volt. Aki nem kedveli az ajakbalzsamok zsíros és fényes hatását, az mindenképpen próbálja ki ezt. Elég éppen hogy csak egy halvány réteget felkenni, nem fénylik, nem csúszik és a lényeg, nem kell óránként újra kenni, sokáig érezni, mennyivel puhább lett tőle az ajkunk, nagyon el van találva a kis tégely. E-vitaminnal dúsított, így hamarosan, ahogy jönnek a szelesebb évszakok, igazán jó hasznát fogjuk venni.

És a harmadik a Black Mascara szempillaspirál, mely a márkára jellemző módon roppant elegáns. Szerettük, mert felkenéskor nem tapadtak össze a pilláink, gyorsan szárad, közvetlenül a felkenés után máris nyúlkálhatunk a szemünknél, nem fog lejönni. Szép hosszú szempillákat varázsol, de egy réteg lesz elég, legalább kétszer át kell kenni a megfelelő hatásért. Ha pedig szeretnénk valamelyik szemhéjpúdert kipróbálni a szempillánkon, bátran kipróbálhatjuk a spirál segítségével, éjszakai, bulizós sminknek tökéletes!

Aki tehát sűrűn sminkel, mindenképpen próbálja ki ezeket a sminktermékeket, mert azon kívül, hogy kifejezetten jót tesz bőrünknek, számtalan izgalmas variációval dobhatjuk fel megjelenésünket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik