Élet-Stílus

Odavannak a pizsamás nőkért a férfiak

pizsama (pizsama)
pizsama (pizsama)

Többé már nem kell csipkés kombinékra költeni.

A férfiak szerint a nők pizsamában is szexik – derült ki egy nagy-britanniai felmérésből. Sőt a megkérdezettek 37 százaléka sokkal vadítóbbnak találja a hölgyeket pizsamában, mint alig takaró kombinéban vagy baby dollban (amelyet a válaszolók mindössze 32 százalék kedvelt). Sőt az erősebbik nem képviselőinek sokkal jobban „bejön” a pizsamás nő, mintha meztelenül aludna; erre a megkérdezetteknek mindössze 16 százaléka szavazott.

Ami viszont leginkább elrettenti a férfiakat, az nem más, mint a futballpólóban alvó hölgy. A válaszolóknak ugyanis csupán 22 százaléka gondolta úgy, hogy abban is szexik a nők. A neglizsé is rosszul szerepelt a megmérettetésben: csak 27 százalékot ért el az összesítésben.

A nőknél viszont ez a nyerő – Fotó: Northfoto

Viszont a nőknek is vannak elvárásai a férfiakkal szemben: ők leginkább boxerben (35 százalék) vagy pizsamanadrágban (31 százalék) látnák őket legszívesebben az ágyban. A focipóló a gyengébbik nemnél sem nyerő: mindössze 3 százalék kedveli, ha abban alszik mellette a párja.

Egyébként a nők 78, míg a férfiak 70 százaléka a szexi öltözék helyett inkább a kényelmes viseletet preferálja az ágyban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik