Élet-Stílus

Durva pénzeket költünk epilálásra

szőr (szőr, )
szőr (szőr, )

Leginkább az arcon jelentkező, fokozott szőrnövekedéstől rettegnek a nők.

Kiszámolták, hogy a nők egész életük során átszámítva körülbelül 3 millió forintot költenek arra, hogy megszabaduljanak kényes szőrzetüktől. Mint a brit felmérésből kiderül, az epilálással, borotválással, gyantázással töltött idő pedig évente összesen 2 napot tesz ki, azaz 4 hónapot egész életük során. A nők leginkább az arcszőrzetet találják a legkényesebbnek (a válaszolók 63 százaléka), ez a legnagyobb félelmük; ezt követi a sorban a lábon (13 százalék) és a karon (8 százalék) időről időre kinövő szőrzet.

Leginkább az 55 év körüli nők azok, akik a legaprólékosabban szabadulnak meg a kényes szőrzetüktől (háromból egy időskorú nőnek mindig tőkeletes a szőrtelenítése), míg a legfiatalabb generáció (a 18-24 év közöttiek) foglalkozik a legkevésbé azzal, hogy mennyire szőrös.

Fotó: Northfoto

Mint a közvéleménykutatásból kiderül, csupán tízből egy nő (13 százalék) szőrtelen mindig, amikor a helyzet úgy kívánja. A brit nőknek több mint a fele (53 százalék) pedig párja előtt mélyen hallgat arról, hogy mennyi időre és erőfeszítésre volt szüksége, hogy minden alkalommal sima és szexi bőrt varázsoljon magának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik