Élet-Stílus

24 évvel fiatalabbra cserélte férjét a nagyi

Dianne Hodgson  (Dianne Hodgson )
Dianne Hodgson  (Dianne Hodgson )

22 év után váltott párt.

Amikor Dianne Hodgson házassága menthetetlen volt, a 24 évvel fiatalabb Gavin karjaiban találta meg a boldogságot. A Manchesterben élő 58 éves asszony és a nála jóval fiatalabb férfi egyaránt ízületgyulladásban szenvedett, és egy internetes fórumon talált egymásra. Hamarosan fellángolt köztük a szerelem, a kétszeres nagymama pedig 22 év házasság után elhagyta a férjét, 2 évvel később pedig hozzáment Gavinhez.

Dianne boldogsága azonban nem volt felhőtlen, ugyanis barátaitól, rokonaitól egyaránt kemény kritikákat kapott, amiért egy olyan korú szeretőre cserélte férjét, aki a fia lehetne. Az asszonynak két gyermeke van: a 28 éves Beki és a 25 Sarah, ráadásul nagyobbik lánya már két unokával is (7 és 9 évesek a fiúk) megajándékozta.

Dianne (jobbra) a férjével és a nagyobbk lányával -Fotó: Northfoto

„A lányaim jól tudják, hogy a válás egy remek ötlet volt, de sokkolta őket, hogy nagyon hamar új párra leltem, aki ráadásul jóval fiatalabb nálam. Őrültnek tartottak, és hónapokig nem voltak hajlandóak találkozni Gavinnel” – mesélte az asszony, akiről gyakran azt feltételezik, hogy a kedvese anyukája. „Egyik alkalommal elmentem Gavinnel egy orvosi vizsgálatra, és az orvos azt mondta, hogy milyen rendes tőle, hogy magával hozta az édesanyját. Erre egy jót nevettünk. Szerelmesek vagyunk, és nekünk csak ez számít” – jelentette ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik