Élet-Stílus

Börtönbe csukhatják, mert azt hazudta, a felesége rákos

A kétgyerekes, munkanélküli apuka ingyen szeretett volna nyaralni.

Először a feleségét vágta át: a már jó ideje munkanélküli brit férfi azt hazudta az asszonynak, hogy végre munkát talált, olyan jövedelemmel, amiből egy nyaralás is kitelik. Miután a nő szaván fogta, gondolt egyet és úgy döntött, az egyik légitársaságból csellel préseli ki a nyaralást.

Azzal kezdte, hogy felhívta a Manchester Airport ügyfélközpontját, ahol bepanaszolta az egyik munkatársat. Azt állította, ő egy orvos, akinek a felesége hasnyálmirigyrákban szenved, és mikor a cégen keresztül szervezte a nyaralásukat Floridába, hallotta, hogy az egyik munkatárs a háttérben azt kérdezi: „miért akar minden rákos Floridába menni?” Hozzátette, a felesége is hallotta a megjegyzést, amitől rosszul lett és elájult.

Miután meggyőzte arról az ügyfélszolgálatot, hogy az ügyről az egyik szomszédja is tud, aki tervezi felvenni a kapcsolatot a sajtóval, sikerült elérnie, hogy a Manchester Airlines kárpótlásképp felajánljon egy drága nyaralást.

Csakhogy miközben a vígaszutat szervezték, a cég munkatársai kivizsgálták a panaszt is, és rájöttek, nem létezik az a telefonhívás, amire a férfi hivatkozik. A reptéren fogták el a rendőrök csalás miatt, és ha elítélik, két év börtönt is kaphat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik