Élet-Stílus

Az utasok szeme láttára vetkőztették le a reptéren

reptér (reptér, )
reptér (reptér, )

Nem engedték ki a mosdóba.

Mallorcára készült Alix Townsend, ám a Monarch légitársaság jegykezelő pultjánál kifogásolták az öltözékét. A 18 éves brit tini farmersortját ugyanis túl rövidnek találták, mondván annyira kivágott, hogy kilátszik a fél feneke. A Lancashire-ben élő fiatal lány a barátnőivel készült repülőre szállni, ám a manchesteri repülőtéren arra kötelezték, hogy öltözzön át egy, a légi cég előírásainak jobban megfelelő ruhába.

Alix hiába kérlelte a jegykezelőket, hogy engedjék el átöltözni a legközelebbi mosdóba, kérését nem teljesítették. A brit tini zokogva vetkőzött le, és váltott nadrágot több száz, becsekkolásra váró utas szeme láttára.

Alix megalázottnak érzi magát, és állítja, csak vele szúrtak ki a repülőtéren, hiszen – mint mondja – többen is ugyanilyen rövid sortot viseltek, őket pedig felengedték a gépre. A szülei sem értik a történteket, szerintük ugyanis lányuk öltözéke kifogástalan volt.

A Monarch légitársaságnál cáfolták, hogy a brit tini azt kérte, hogy engedjék el a mosdóba átöltözni. „Udvariasan megkértük, hogy váltson ruhát, olyat, amelyik jobban megfelel a légi cég előírásainak. Nem hisszük, hogy bármi oka lenne panaszra” – közölte a légitársaság szóvivője.

Alix a kifogásolt ruhadarabban – Forrás: Daily Mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik