Élet-Stílus

Megjárta gigamelleivel a kétgyermekes anyuka

Ma már sajnálja, hogy megnagyobbíttatta kebleit, mert éppen ez tett keresztbe karrierjének.

Ma már bánja Josie Cunningham, hogy felturbózta a melleit. A 23 éves, kétgyermekes anyuka modellkarrier reményében feküdt kés alá. Hét hónapig várólistán volt, mire összejött a műtét, és átszámítva mintegy 1,6 millió forintért az eredeti 32A-ról egyből 36DD-re műttette melleit.

Forrás: YouTube

Josie abban a hitben volt, hogy az új csúcskebleivel már egyből keresett glamour modellé válhat, ám a terve dugába dőlt. Éppen a nagy mellei akadályozták meg abban, hogy kibontakoztathassa karrierjét. Állítja, a gigacicijeitől – amelynek műtéti ára az adófizetők pénzéből ment – képtelen volt modellkedni, elvesztette az önbizalmát, mert mindenki csak a kebleit bámulta, egyszóval zavarták őt, s ezért most újra vissza akarja kapni kisebb melleit.

A brit fiatalasszony most abban bízik, hogy a mellkisebbítő műtétnek a várólistája rövidebb lesz, és ezúttal hamar sorra kerül.

Az esete azonban nagy port vert fel az adófizetők szövetségénél, mondván nevetséges, hogy az adófizetők pénzéből zajlanak az ilyen jellegű beavatkozások.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik