Szórakozás

Kilóg a családból, mert nem csináltat nagyobb melleket

A családi hagyománnyal szakítva elutasítja melleinek plasztikai nagyobbítását egy 14 éves lány Nagy-Britanniában.

Britney Marshall ezzel igencsak kilóg a sorból, mivel mind 53 éves anyja, mind pedig 4 nővére – 30, 27, 26 és 21 esztendősek – átestek mellnagyobbító operáción. Mi több, az anya 1996 óta jár plasztikai sebészhez, négy műtétje volt – eddig.

Legkisebb lányát tekintve messzebb esett az alma a fától. Britney értelmes dolgokkal foglalkozik, fontosnak tartja a tanulást, egyetemre akar kerülni, és közölte anyjával, hogy nem kér a testszabászatból.

„Túl fiatal vagyok ahhoz, hogy mellnagyobbításon gondolkodjam. Egyszerűen jó tanuló akarok lenni, nem pedig nagyobb mellű. Sokat beszéltem erről anyámmal és a nővéreimmel, ők tényleg szeretik új kebleiket és a figyelmet, amelyet keltenek velük. Régebben én is azt hittem, hogy akarok majd műmelleket, de ahogy néha elnézem őket, mármint anyámat és a nővéreimet, röhejesnek látom mindegyiküket” – idézte a The Daily Telegraph című brit lap a család – józan – eszét.
Anyja szerint majd megjön az esze.

„Britney furcsa életszakaszban van, de ismerem a lányaimat, és tudom, hogy Britney sem különbözik a többitől” – mondta Chantal Marshall, akinek van még négy fia is. Hogy nekik is felvetette-e valamilyen nagyobbítást, arra nem tért ki a brit lap.

Arra viszont igen, hogy az anya gyakorta csatlakozik lányai éji bulizásaihoz, és imádja, ha összetévesztik valamelyik lányával, amit mindazonáltal kétféleképpen lehet nézni: vagy annyira fiatalos az anya, hogy a saját lánya lehetne, vagy a lányai annyira “külcsínvénecskék”, hogy elmehetnének a saját anyjuknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik