Nagyvilág

Pornós a világ egyik legokosabb embere

iq (iq)
iq (iq)

Jessica Steinhauser jelenleg üzletasszony, és a világ legintelligensebb embereit gyűjtő MENSA szervezet tagja, 156-os IQ-val.

Asia Carrera – aki Tia Carrere színésznő után választotta művésznevét – 2003-ban hagyta maga mögött a felnőttfilmek iparát, miután egy évtizeden át pornózott, és több mint 250 filmben szerepelt.

A félig német, félig japán származású Jessica Steinhauser értelmi képességeit már gyerekkorában megmutatta. Még 15 éves sem volt, mikor már kétszer is adott klasszikus zongorakoncertet. 16 éves korára már angolt tanított egy japán kollégiumban, majd teljes ösztöndíjat kapott a Rutgers egyetemen.

17 éves korában elszökött otthonról, és hamarosan a felnőttfilmes szakmában kötött ki. Asia Carrera volt az első pornószínésznő, akinek saját weboldala volt, ráadásul ezt saját maga programozta.

A 140-es IQ pont fölötti intelligenciahányadossal rendelkezőket egyébként zseniként tartják számon, a 90 és 109 pont közötti IQ számít átlagos intelligenciának – írja a manna.ro, ahol fényképet és videót is talál Jessicáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik