Élet-Stílus

Azért fizetik, hogy pornót nézzen

ül (láb, térd, laptop, )
ül (láb, térd, laptop, )

Az álláshoz számos juttatás is jár.

A pornófilmeknek az internetre való illegális feltöltése komoly problémát jelent a producereknek, még Kínában is, ahol tűzzel-vassal küzdenek ez ellen. Olyan „szakembereket” is bevetnek, akik rendszeresen szörföznek a világhálón fellelhető pornóoldalakon, és tüzetesen átvizsgálják azok tartalmát. Ők az úgynevezett „pornóazonosító ellenőrök”. A napokban az egyik biztonsági cégnél közzétettek egy friss hirdetést, amelyben ilyen jellegű szakembereket keresnek. Két nap alatt több ezer jelentkezés érkezett hozzájuk; a többségük ráadásul külföldről.

Hát, meg kell hagyni, elég csábító volt a hirdetés, hiszen a pekingi székhelyű cég átszámítva 79 millió forint/év jövedelmet kínált, s mindemellett pedig számos juttatást (ingyenes étkezést, közlekedést, mobil/internetet), valamint bónuszt (például esküvő, gyermekszületés alkalmával). Sőt gondoskodnak az alkalmazottjuk napi gyümölcs-, és joghurtellátásáról is.

Természetesen bizonyos elvárásoknak kell megfelelnie a leendő pornószakértőnek: legyen 25-35 év közötti, mozogjon otthonosan a felnőttfilmek, valamint a kínai törvények világában, felelősségteljesen lássa el a munkáját, illetve jó csapatjátékos legyen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik