Élet-Stílus

370 férfival szexelt a 35 éves nő

Függőséggel magyarázza a sok kalandot.

Tizenhárom éven keresztül Seyi Kolade mást sem csinált, mint esténként bárokba ment, ahol felszedett egy-egy ismeretlen férfit, akivel nem sokkal később már az ágyban kötött ki. A ma 35 éves brit nő szexfüggőségével magyarázza azt, hogy éveken keresztül falta a férfiakat. „A szexfüggőség töltötte ki az életemet” – állítja Seyi, akinél 17 évesen kezdődött ez a betegség. 19 évesen már 40 alkalmi partnert könyvelt el, 31 éves korára pedig már 370-re ugrott a számuk.

Elmondása szerint a szexfüggősége teljesen romba döntötte az életét, ráadásul többször is nemi betegségeket, fertőzéseket fertőzéseket szedett össze.

Magányra szex

Seyi 13 évesen vesztette el a szüzességét, és egyből teherbe esett. 14 évesen szülte meg a kislányát, Sarah-t, s ezt követően anyaotthonba került. Kislányával kettesben borzasztó magányosnak érezte magát. Akkor ismerte meg a későbbi barátját, a 31 éves Pault, és arra kezdte „használni” a szexet, hogy enyhítse magányát. 17 évesen – második gyermekének megszületése után – már olyan méreteket öltött a függősége, hogy naponta négyszer is kívánta a szexet, ám párja figyelme nem volt számára elegendő. 19 évesen, a barátjával szakítás után aztán esténként – amikor a gyerekeit a barátaira, ismerőseire bízta – belevetette magát a „vadászatba”, ugyanis teljesen szétesettnek, frusztráltnak érezte magát, ha nem csillapíthatta szexéhségét.

Képünk illusztráció – Fotó: Shutterstock

22 éves korára kétszer is chlamydia fertőzést kapott. Mint mondja, 22 és 30 éves kora között annyira tetőződött nála a függőség, hogy hetente 5-6 ismeretlennel – akiket a bárokban, szórakozóhelyeken szedett fel – feküdt le, de olykor még a saját kollégáival is. Végül 31 évesen belátta, kezeltetnie kell magát. A gyerekeit a szüleire bízta, ő pedig felmondott a munkahelyén, és terápiára ment.

Kilábalt

A 12 lépcsőből álló program sikeresnek bizonyult, Seyi végleg leszámolt a függősével: immár 4 éve szingli. A gyerekeit is visszavette a szüleitől, és most már azt hangoztatja, hogy csak akkor fog újra szexelni, ha olyan férfival ismerkedik meg, akivel stabil párkapcsolatot is ki tud alakítani.

Az immár felgyógyult nő úgy döntött, szeretne másokon segíteni. Véleménye szerint ugyanis az emberek leginkább a férfiakhoz társítják a szexfüggőséget, pedig a nőknél is kialakulhat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik