Élet-Stílus

A 10 legundorítóbb dolog, amit ételben találtak

Döglött egér, bőrdarab, halott patkány, aranyfog, sperma. Igazi horrorsztorik következnek.

1.

2001 júniusában a 22 éves Angelina Cruz beleharapott egy Burger Kinges hamburgerbe, amikor a nyelvébe fúródott egy injekciós tű. A HIV-fertőzéstől való félelmében 9 millió dollárra perelte a gyorsétteremláncot.

2.

2003 novemberében egy baltimore-i férfi a Popeye nevű étteremláncban vásárolt rántott csirkét. Evés közben arra lett figyelmes, hogy a gyorskajálda személyzete egy egeret is belesütött a csirkébe.

Forrás: ebaumsworld.com

3.

2007 júniusában, Ohióban egy férfi az Arby’s nevű étteremben eszegetett egy csirkés szendvicset. Az étvágya hamar elszállt, amikor észrevette, hogy a zsemlébe tett salátán egy darab emberi bőr csücsül. Perelt, nyert.

4.

Egy német turistát az sokkolt a New York-i Waldolf-Astoria szállodában, hogy egy használt tampont talált a steakjében. Mindez 2009-ben történt.

5.

Történt egyszer, hogy egy 62 éves brit férfi talált egy aranyfogat egy Mars-csokiban. Ez nem mese.

6.

Egy New York-i nő beperelt egy helyi sushi bárt, miután észrevette, hogy némi sperma található a csípős tonhala tetején. Érdekesség, hogy a bíróság előtti bizonyítás végett sokáig hűtőszekrényében tárolta el a gyanús mintákat.

Forrás: shutterstock

7.

2009-ben egy Bath nevű településen egy angol férfi egy döglött egeret talált a frissen vásárolt kenyérben.

8.

Mary Deal Chambers-Johnson egy lousianai asszonyság. Csaknem idegösszeroppanást kapott, amikor előre gyártott salátáját majszolva egy levágott emberi ujjvégre harapott rá.

9.

Egy albuquerque-i élelmiszerbolt dolgozóját elítélte a bíróság, mert bebizonyosodott, hogy spermával szennyezte össze az üzletben árult joghurtokat.

10.

Nemrég mi is írtunk arról az igazán gusztustalan fotóról, amely nemrég látott napvilágot a legnépszerűbb kínai közösségi oldalon. A képen egy kínai középiskolai menzán reggelire felszolgált rizs látható, egy nem kívánt extra húsadaggal, egy döglött patkánnyal.

Forrás: Rocketnews24

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik