Élet-Stílus

Ezt együk a nagy napon!

Tradícionális, modern, vagy bio legyen? Miben érdemes ma gondolkodni?

A tradicionális esküvői menük tájegységenként különbözőek, bár néhány hasonlóságot azért találhatunk. A húsleves és a rántott, sült ételek még mindig fénykorukat élik, de ez sokszor nem is az emberek szokásain, hanem a vendéglátóipar elmaradottságán múlik. Ők nehezen, vagy egyáltalán nem akarják követni a mai modern étkeztetés vonalát, inkább a hagyományos, jól bevált választékot nyújtják.

Ha az egészség fontos szempont

De mi történik akkor, ha az ifjú pár életvitelében az egészség fontos szempont? Így élik mindennapjaikat, és persze nem akarnak erről a nagy napon sem lemondani. Persze ilyenkor mindig jönnek a kedves családtagok és igyekeznek meggyőzni a fiatalokat, hogy ilyenre még csak gondolni se merjenek, mert Pista bácsi, és a távoli rokon Gizi néni így biztosan nem fog eljönni, és amúgy is, senki nem fogja magát jól érezni.

Legyünk merészek!

Azért kompromisszumokat ezen a téren is lehet kötni. Ha mindenki igényeinek eleget akarnak tenni, akkor a hagyományos rántott ételes és az egészséges menüből közösen érdemes a választékot kialakítani. Viszont, ha szeretnék megmutatni, hogy bizony az egészséges étel is lehet finom és bőséges, akkor vágjanak bele a kalandba, és válogassák össze a legfinomabb ételeket, amitől az egész vendégség szája tátva marad, és még biztosan sokáig fognak az esküvőről beszélni.

Kíváncsi, milyen fogásokból áll a tökéletes menü, kattintson ide.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik