Élet-Stílus

Méregdrága cuccok a babaszobába

babaszoba (babaszoba)
babaszoba (babaszoba)

Ezüst buborékfújó, full extrás babakocsi és luxuspezsgő - hogy a baba és a mama is boldogság legyen.

Babaváró bulira vagyunk hivatalosak? Ha mindenképpen ki akarunk tűnni a tömegből, válasszunk a legdrágább babakelengyék közül. Előre szólunk: mélyen a zsebünkbe kell nyúlni!

Csúcsminőségű hajkefe

 

A legtöbb baba viszonylag kevés hajjal jön a világra, de nem ért idejében gondolni arra, hogy előbb-utóbb szüksége lesz fésűre, hajkefére. Ebből a szempontból a Mason Pearson csúcsminőségű fésűje és hajkeféje kitűnő választás, hiszen vaddisznósörték felhasználásával készül, így használata közben kíméli a csöppség fejbőrét. Elsősorban érzékeny fejbőrűeknek, valamint vékonyszálú hajúaknak ajánlják. A minőségért cserébe azonban borsos árat kérnek: a világhírű amerikai cég hajkeféjét átszámítva körülbelül 27 ezer forintért vásárolhatjuk meg.

 

 

 

„Welcome”-szett

 

Ha nem csak egy darab ajándékkal szeretnék kiszúrni a kismama szemét, akkor meglephetjük őt és kisbabáját egy „Üdvözlünk a világban!”-ajándékcsomaggal. A szett tartalmaz egy földgolyó alakú, csörgő plüsst, egy csíkos rugdalózót, egy 2 decis Moët pezsgőt (az anyuka nagy örömére), valamint egy retro stílusú kistáskát. Többféle színben is kapható a készlet, melynek ára  átszámítva körülbelül 25 ezer forintra rúg.

 

 

 

Buborékfújó ezüstből

 

Egészen biztos, hogy a kismama egyből a fellegekben fog járni a Tiffany csomagolására jellemző, kis kék doboz láttán. Pedig az meglepő módon egy ezüst buborékfújót rejt magában. Ha nagyobb lesz a lurkó, biztos imádni fogja ezt a meglepetést, amelyért átszámítva körülbelül 50 ezer forintot kérnek el.

 

 

 

Luxusrucik bébiknek

 

Az eddig felsoroltak közül talán a  16 részes ruhakészlet a legpraktikusabb ajándék, amivel megjelenhetünk egy babaváró bulin. A Ralph Lauren dizájnerei által összeállított csomag 2 kezeslábast, 3 felsőrészt, 2 kis nadrágot, 4 rugdalózót, 2 előkét, 2 sapkát és egy plüsstakarót tartalmaz. Ezért a „gyerekgardróbért” aztán tényleg megéri beruházni! Ráadásul a divatcég honlapjáról pikk-pakk megrendelhetjük. Átszámítva potom 67 ezer forintot kell fizetni a 16 darab luxuskészletért, amelyet a csöppség fél év alatt minden bizonnyal kinő.

 

 

 

Hintaló helyett hintamedve

 

A Barney’s úgy gondolta, szakít a hagyományokkal, és a gyerekeknek szánt hintaló helyett egy hintamedvét dobott a piacra. A puha, hatalmas, barna macit úgy tervezték, hogy a lurkó órákon keresztül képes legyen rajta „lovagolni”. Mindenképpen sikert aratunk vele egy bababulin! Amúgy egy szebb, igényesen kidolgozott, plüss hintalóért idehaza körülbelül 10-15 ezer forintot kell fizetnünk, míg az extraméretű, hintázó plüssmaciért átszámítva mintegy 127 ezer forintot kell kicsengetni.

 

 

Babakocsi a brit királyi ház ajánlásával

 

Mióta kiderült, hogy Katalin hercegnő terhes, azóta minden lépését figyeli a média, így a paparazzóknak „hála”, már az is kiderült, hogy milyen márkájú és színű babakocsiban fogja majd tologatni a trónörököst Katalin és Vilmos. A hírek szerint a hercegnő már beszerzett egy kék színű, Bugaboo márkájú babakocsit, amely magasított, extra biztonságos, és nem utolsósorban extra drága. Ilyen babakocsiban tologatta a gyerekeit Victoria Beckham, Gwyneth Paltrow vagy éppen Sienna Miller, de egy hasonló típusú a Szex és New York című sorozat egyik epizódjában is feltűnt. Mivel ilyen népes és híres a rajongótábora a Bugaboo márkának, ezért az árakat is a celebanyukák pénztárcájához szabták: a Katalin hercegnő által vásárolt darabért átszámítva mintegy 420 ezer forintot kérnek el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik