Élet-Stílus

Megacsalád – 17. gyermekét várja a házaspár

házaspár (házaspár)
házaspár (házaspár)

Húszig meg sem akarnak állni.

Christi és Dave Cason mindig is nagy családra vágyott, és ezen bőszen dolgoztak is. Így hol egy, hol pedig kétévente újabb taggal bővült a család. A Kaliforniában élő házaspárnak immár 16 gyermeke van (7 lány és 9 fiú); a legidősebb, Jessica 23 éves, a legfiatalabb pedig a kétéves Nathaniel.

A 41 és 43 éves szülők azonban nem akartak megállni 16-nál, még több utódra vágytak, legalább húszra. Ám az elmúlt két évben csak nem jött össze a gyermekáldás. Mindez azonban nem vette el Casonék szülési kedvét, még az orvosuk által felírt termékenységfokozó gyógyszert is bevetették az újabb gólyahír érdekében, míg végül idén februárban ismét teherbe esett Christi.

A Cason család – Fotó: Northfoto

„Azt hiszem, terhességfüggő vagyok. Mi sohasem éreztük azt, hogy végre már teljes a családunk” – vallotta be az amerikai nő, aki férjével húsz gyerekig meg sem akar állni. Az sem rettenti el őket, hogy Dave 80 ezer dolláros (átszámítva 1,7 millió forintos) évi fizetéséből vajon hogyan fognak boldogulni a továbbiakban, hiszen már most mindent elvisz a 17 gyerek étkeztetése, ruháztatása és iskoláztatása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik