Élet-Stílus

Önt mire lehet rávenni szexszel?

Lemondana a pörköltről hetente eggyel több hancúrozásért?

A világ egyik legismertebb állatvédő szervezete, a PETA (People for Ethical Treatment of Animals) valamiért biztos benne, hogy az emberek szexért bármire kaphatók. Legalábbis erre utal a legfrissebb kampányfilmjük, melyben a vegán életmódra próbálnak minél több embert rávenni. Szexszel. Állati szexszel.

A kisfilm, mely szerint a növényevők szexuális étvágya nagyobb, egyébként nem az első nagy port kavaró, de legalábbis megkérdőjelezhető tartalmú kampányfilm a PETA részéről. A harcos állatvédők legutóbb a Super Bowl idején hallattak magukról egy szintén a vegán életmódot népszerűsítő reklámmal, amit a hatóságok szinte gondolkodás nélkül tiltottak be annak túlzott szexualitása miatt. Önök szerint igazuk volt?

A szakemberek egyébként nem cáfolják a PETA állításait, legalábbis azokat nem, amik összefüggésbe hozzák a szexuális aktusok gyakoriságát és az elfogyasztott táplálékot. Szerintük ugyanis azok, akik több növényi eredetű táplálékot fogyasztanak energikusabbak, egészségesebbek, így több erejük van lepedőakrobatáskodni is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik