Tudomány

A pornósokat is listázták

A neve Nikki Lee, B-kosaras a melltartója, fehérbőrű, barnahajú, 167 centi magas és 53 kiló. Ő az átlagos amerikai pornós. Egy kutató megalkotott egy női felnőtt filmes sztárokat vizsgáló tanulmányt.

Jon Millwardnak fél évébe telt, hogy reprezentatív kutatást végezzen, melynek témájául az amerikai pornószínésznőket vette alapul. Tízezer “művészt” vizsgált.

Millward jócskán megszűrte kutatási területét. Csak amerikaiakat és csak sztárokat, híres pornószínésznőket vett górcső alá. Az amatőröket nem vette számításba, de az ázsiai pornósokat sem, mert “ők amúgy is alulreprezentáltak ebben a szakmában” – mondja. És ha valaki, akkor ő már csak tudja.

Listázott, amit csak lehet: a pornósok mellméretét, a hajuk színét, a születési helyüket stb. Természetesen a filmekben nyújtott produkciójukat is figyelembe vette – egy szó, mint száz, nagyon alapos munkát végzett. De ami még meghökkentőbb, hogy ezt nem puszta aberrációtól felvértezve végezte el, hanem azért, mert mélyebben is bele akart látni a felnőttfilmek világába.

Millwardnak hála, most már azt is tudjuk, hogy például a leggyakoribb pornós keresztnév a Nikki. És ez csak a jéghegy csúcsa. A művésznők hajszínét illetően kiderült: tízezer amerikai pornósztár 39,1%-nak van barna és 32,7%-nak van szőke hajkoronája. Az átlagos felnőttfilmes pedig fehérbőrű, 167 centi magas, 53 kiló és B-kosaras a melltartója. Jó ezt tudni, nem?

Jon Millward saját honlapján is közzétette tanulmányát, ami talán túl sok hasznos célt nem szolgál, de legalább ő azon fáradozott, nem is keveset, hogy valami mély dolgot is meglásson, az amúgy csak testnedvekben dagonyázó felnőttfilm iparban – írja a Huffington Post.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik