Élet-Stílus

Ettől lesz jobb a szex

óvszer (óvszer)
óvszer (óvszer)

A férfiak lelassulnak, a nők felpörögnek egy óvszer segítségével.

A nők átlagosan 20, míg a férfiak mindössze 7 perc alatt jutnak el a csúcsra. Ez az időbeli csúszás sok esetben okoz kellemetlenségeket a szexuális életben. Ennek azonban most vége, hiszen egy olyan új óvszer jelent meg a piacon, amely azzal dicsekszik, hogy képes lesz áthidalni ezt az „élvezeti űrt”.

Miközben Durex Mutual Pleasure a nőket speciális redőkkel és bordákkal kényezteti, a férfiak teljesítményidejét az óvszer végében található benzokain tartalmú síkosító segítségével nyújtja meg. Csak a mihez tartás végett, a benzokaint az orvostudomány is ismeri, és lokális fájdalomcsillapítóként használja is.

Fotó: Northfoto

Öröm

Erős Erika, szexuál-medicina szakember szerint jó ha tudjuk, hogy a férfiak és a nők másképp működnek, ha szexről van szó.  A férfiak általában örömet, hatalmat, élményt és behatolást akarnak, a nők pedig, szeretetet, figyelmet és a kapcsolat megerősítését remélnek az összebújástól. Legalábbis az esetek többségében, azt ugyanis a szakember is elismeri, hogy ezt a felállást a kultúránk is nagyban befolyásolja. Ezt bizonyítja, hogy az emancipált, karrier-centrikus nők szexuális hozzáállása, vágyai és viselkedése csak alig-alig különbözik a férfiakétól.

A teljes gyönyör azonban még így sem garantált, ezért minden efféle újdonság jól jöhet. Mert tegyük fel, ha egy férfinak egészen eddig átlagosan 7 percig tartott a csúcsra jutni, akkor az új érzéstelenítős guminak köszönhetően ez az idő jó 5 perccel is megnyújtható. Vagyis, ha jól számoljuk legalább 12 percig bírni fogja.

Ami jó hír a férfiaknak, az nem olyan jó hír a nőknek: pláne ha újra felidézzük, hogy a nők többségének átlagosan 20 percre van szüksége az orgazmushoz. De semmi gond hölgyeim, mint arról korábban írtunk, ilyen esetre már megérkezett a vibrátoros bugyi is.

Arról, hogy a szakemberek, szemben a kormánnyal miért tartják fontosnak a szexuális felvilágosító órákat és mit kell tudni a nemi betegségekről, ide kattintva tájékozódhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik