Élet-Stílus

Bárki sörözhet az Iron Maidennel

Az angol heavymetal-együttes szeretné valamennyi rajongójának a szomját oltani.

Saját sörmárkát dobott a piacra az Iron Maiden. A legendás együttes az egyik slágerük után nevezte el az italt, amely Trooper nevet kapta. A sört az angliai Cheshire-ben főzik, így egyelőre csupán az ottani kocsmákban lehet rendelni belőle.

Mint az Iron Maiden 54 éves énekese, Bruce Dickinson elmondta, nemzetközivé szeretnék tenni a sörmárkájukat, hogy világszerte bárki megvásárolhassa a 4,7 százalékos „folyékony kenyeret”.  „Az összes rajongónk szomját csillapítani akarjuk világszerte, s belőlük elég sok van” – jelentette ki a veterán zenész.

Egyébként nem újdonság, hogy egy zenészbanda alkoholbizniszbe fog: korábban a Motörhead vodkával, az AC/DC pedig exkluzív borkollekcióval rukkolt elő. A különböző borfajták az ausztrál rockzenekar legismertebb számai címét viselik (Back In Black Shiraz, a You Shook Me All Night Long Moscato, a Highway To Hell Cabertnet Sauvignon, Hells Bells Sauvignon Blanc). A világhírű rockbanda a Warburn Estate nevű pincészettel közösen vágott bele a vállalkozásba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik