Élet-Stílus

„Az én kisbabám, de nem az én gyerekem”

Megrázó képsorozaton keresztül mutatja be egy 25 éves amerikai fotós, hogyan adta örökbe kisbabáját.

Callie Mitchell 25 éves, az Egyesült Államokban élő fényképész. Egy átgondolatlan lépés miatt teherbe esett, született egy kisbabája, akit örökbe kellett adnia. Callie úgy döntött, megrázó történetét egy fotósorozatban mutatja be a világnak.


Ha elmúlt 18 éves, kattintson a képre a fotósorozatért!
Fotó: Callie Mitchell és Rachel Jenssen

Internetes naplójából kiderül, 2012. március 25-én pozitív lett a terhességi tesztje. Callie leírja, bár nagyon szerették egymást barátjával, mégis úgy érezte, számára kicsit hamarabb jött a baba a kelleténél. A leendő nagyszülők azonban nagyon örültek, mindenki izgatott lett a terhesség hallatán.

Aztán egyszer vége lett a románcnak: a férfi elhagyta, mert felmerült a gyanú, hogy nem az övé a gyerek. Jogosan. A férfi megpróbálta rávenni Callie-t, hogy adja örökbe gyerekét. Azt mondta a lánynak, ő úgysem lenne jó anya. Callie azonban nem hallgatott rá – csak egy idő után. Rájött, hogy egyedül nem tudja felnevelni a kicsit, és szerette volna, ha a gyereke nem egy csonka családban nő fel. Döntött. Először az örökbefogadás mellett, majd visszakozott, aztán újra visszatért az örökbefogadáshoz.

2012. december 6-án szültetett meg a kisfia, Leo. A gyerek egy fiatal, terméketlen párhoz került. Callie néha meglátogatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik