Élet-Stílus

Visszatért a halálból, hogy megkérje barátnője kezét

esküvő (esküvő, )
esküvő (esküvő, )

Meglehetősen szokatlan formáját választotta a lánykérésnek egy orosz férfi.

A 30 éves Alekszej Bykov biztos akart lenni abban, hogy választottja, Irena valóban szereti, ezért még mielőtt feltette volna neki a nagy kérdést, egy utolsó – döbbenetes – próba elé állította. Mivel arra volt kíváncsi, hogy barátnője hogyan reagál halálhírére, ezért nem kis erőfeszítés árán elkészíttetett egy baleseti helyszínt – színészek, sminkesek segítségével -, ahol az áldozat ő maga volt.

Az, hogy a lány jól reagál majd az „átverésre” és megkönnyebbülve, boldogan igent mond Alekszejnek, egyáltalán nem volt biztos. Sőt, tulajdonképpen legalább egymillió különböző forgatókönyv létezett arra, hogyan végződik majd a próbatétel. Irena mindenesetre gyanútlanul érkezett a helyszínre, ahol a – sminkesek által már jó előre előkészített – vérben ázó Alekszejt találta.

A kétségbeesett lány azonnal az őt „ápoló” mentősökhöz rohant, akik azonban már csak a rossz hírt tudták a lánnyal közölni: elmondták neki, hogy Alekszej meghalt. A mit sem sejtő Irena azonnal könnyekben tört ki, mire párja – pontosan úgy, ahogy a filmekben – felült a hordágyon és azon nyomban megkérte kezét. A lány érthető módon elsőre nem értette a helyzetet, de néhány percnyi zavartság után boldogan mondott igent a férfinek.

A múlt héten házasodtak össze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik