Élet-Stílus

Vigyázz, kész, álmodj!

Ahogy azt tegnap megtudhattuk, a Cukilimpiai Játékokon nincs életkori korlátozás. Megszámlálhatatlanul sok sportágban indulhatnak a versenyzők – sőt, a rendezvény folyamán újabb és újabb versenyszámokat kreálhatnak.

Ez azért kivitelezhető, mert a versenybíráknak nem kell feltétlenül sok felkészülés: nem szükséges egy-egy számra szakosodniuk, hiszen a nyerő kritérium elsősorban a cukiság. Segíthet még esetleg némi humor vagy a meglepetés faktor.

A hétvégére való tekintettel – hogy ne zavarjuk senki pihenését felesleges izgalmakkal – a mai alanyunk az egyik legnagyobb múlttal rendelkező és legnyugisabb sportág a cukialvás éremesélyese. (Vigyázat! Nem összekeverendő a cuki elalvással!) A puha, még tejszagú kölyök csupán két hetes, de ebben a versenyszámban minél ifjabb az induló – azaz fekvő –, annál gyakorlottabb. A labradorbébi rutinosan a háton fekvő pózt választotta gyakorlatához, hiszen ebben a testhelyzetben látszik az alvóból a legtöbb cuki részlet és így a legnagyobb a tér az aranyos mozdulatokhoz. Persze ne feledjük, ebben a sportágban akár a végtagok apró rezgései is érmet hozhatnak!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik