Élet-Stílus

Plazmatévé és úszómedence a kutyahotelben

Kutya (kutya, )
Kutya (kutya, )

Az angliai Merthyr Tydfilban megnyitott luxushotel csak négylábú vendégeket fogad. A hotel tulajdonosai azt állítja, ők a kutyák minden rigolyáját kiszolgálják.

A luxusszállóban ugyanaz a kényelem fogadja az ebeket, mint ami egy normál ötcsillagos szállodától elvárható: plazma tévé, kozmetika, edzőterem, úszómedence várja a finnyás ebeket.

A szálloda legfelső emeletén található az elnöki lakosztály, ahol a szerencsés lakó saját képmásával díszített ágyneműhuzatról nézheti a hatalmas plazma tévét elalvás előtt. Aki viszont a hűvös elegancia helyett inkább egy kis egzotikumra vágyna, annak helye a Waikiiki Wing szobában van. A hawaii hangulatú szobácska ablaka a tengerre néz, ám ha az eb megunja a festői naplementét, behúzza a függönyt és előkerült plazma tévé. Csak néhány példa az egyedi tervezésű szobákból, melyek mindegyike a híres divattervező Julian Macdonald munkája.

A szobák természetesen légkondicionáltak, és ha a nyaralásnak vége, klímatizált taxik szállítják a házi kedvenceket vissza az elfoglalt gazdikhoz. A luxushotel tervezői természetesen gondoltak a gazdikra is: ők webkamera segítségével kísérhetik figyelemmel kedvenceik minden pillanatát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik