Élet-Stílus

Ukránoké lett a lottómilliárd?

lottó (lottószelvény)
lottó (lottószelvény)

Már tudják, hol és mikor adták fel azt a szelvényt, ami közel másfél milliárd forintot hozott tulajdonosának.

A szerencse istenasszonya ezúttal nem a főváros, vagy valamelyik sűrűn lakott nagyváros lakóinak kedvezett; a hatos lottón elért hatalmas nyeremény az ország egyik legszegényebb vidékére, alig 22 kilométerre az ukrán határtól vándorolt.

Egész pontosan a Nyíregyháza és Záhony között fekvő Kisvárdára, ahol a helyiek szerint egyszerre öt lottózóban lehet szerencsét próbálni. A nyilvánosságra hozott adatok szerint a szerencsés játékos abból a kis lottózóból játszotta meg a másfél milliárdot, egész pontosan 1 milliárd 491 millió 506 ezer 710 forintot érő számokat, ami egy ötemeletes panelház földszintjén található és aminek kedvező közlekedési lehetőségei miatt a forgalmára sem lehet panasza.

A helyiek egyébként egyáltalán nem biztosak abban, hogy kisvárdai lakosé lett a nyeremény, mert mint elmondták, nagyon sokan járnak át játszani a környező országokból. Főleg Ukrajnából, de jönnek Szlovákiából és Romániából is.

A Fortunaweb.hu újságírója a helyszínen járt és utánajárt, vajon kihez vándorolt a hatalmas nyeremény. Kattintson ide, ha többre kíváncsi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik