Élet-Stílus

Főszerepben a magyar sármőrök

A magyar sorozatok jóképű főhőseit gyűjtöttük Önöknek egy csokorba.

Németh Kristóf – Barátok közt

A kereskedelmi televíziózás egyik első „gyermeke” volt a Barátok közt. Kezdetektől a stáb tagja Németh Kristóf, aki rosszfiút alakít a sorozatban, szerepe szerint egyenesen a börtönből érkezett a Mátyás Király térre. A 36 éves színész nemrégiben elvált, s egyedülálló apuka lett.

Száraz Dénes – Jóban rosszban

A csillagkúti kórház életét fenekestül felforgatta a jóképű pap felbukkanása. Száraz Dénes több színházban is megfordult a Jóban rosszban című sorozatbeli szerepe előtt, játszott a budapesti Thalia színházban, a Vidám Színpadon, Debrecenben és Székesfehérváron egyaránt. A szlovákiai színész arcát honfitársaink emlékezetébe ezzel a reklámmal véste be. A 33 éves sármőr nemrégiben apuka lett, párját közvetlenül gyermekük születése előtt vette feleségül.

Hujber Ferenc – Hacktion

A 37 éves színész számos sorozatban bizonyított már. A Hacktion a legújabb széria, amiben szerepel az ifjú apuka, aki után bomlanak a nők. Hujber televíziós alakításai mellett rendszeresen játszik színházi darabokban, azon kevés színészek közé tartozik, akiket elsőre felvettek a Színművészeti Főiskolára. Ezeken túl számos mozifilmben láthattuk már, melyek közül az egyik legsikeresebb a Valami Amerika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik