Élet-Stílus

Sorozatsztárok akkor és most

Egykoron csillogó sorozatsztárok voltak, mára azonban megkopott az őket körülvevő ragyogás. Csemegézzen az elmúlt évtizedek legnagyobb sztárjainak mai fotói között!

MacGyver ma már aligha akciózna

Richard Dean Anderson mai fotójára pillantva nagyon kevesen vágnák rá, hogy MacGywer-t látják a képen. Pedig a horgászsapkás, pocakos öregúr álcája az egykori akciósorozat főszereplőjét rejti, aki akár egy gemkapoccsal is képes volt „megmenteni a Földet”. Így múlik el a világ dicsősége…

Pamelán nem fogott az idő, a sebészkésnek köszönhetően

Victoria Principal máig tagadja, hogy férje –, aki Hollywood egyik legnevesebb plasztikai sebésze – keze munkáját dicsérné fiatalos külseje, de ha megnézzük a két fotó, alig fedezhető fel különbség, pedig a napjainkban készült képen már 62 éves a Dallas egykori sztárja.

Mary Camdenből dögös mozisztár lett

S a végére egy üdítő változás, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy Jessica Biel csupán 14 éves volt, mikor „A hetedik mennyország” című sorozattal világhírnévre tett szert. Mára érett nővé cseperedett mindenki szeme láttára, hiszen azóta is folyamatosan játszik, kinőtte a sorozatszínészi státuszt, s mozifilmekre váltott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik