Élet-Stílus

Csajos sorozatok Nőnapra

Nincs jobb kikapcsolódás a hölgyek számára, mint egy kis nasival beülni a kedvenc sorozatuk elé. Válasszanak kínálatunkból Nőnapon!

Született feleségek

A Lila akác köz lakói 2005-ben költöztek be a magyar nők mindennapjaiba. Susan, a bohókás művészlélek; Bree, a szigorú és pedáns háziasszony; Lynette, a gondos és dolgozó családanya és Gabriel, a szupermodellből lett feleség bánatban és örömben is kitart egymás mellett. A sorozat amellett, hogy drámai fordulatokat tartalmaz, nincs hiány mókás jelenetekben sem.

A Grace klinika

A Vészhelyzet utáni kórházsorozat inkább a női szívekbe lopta be magát. Talán azért, mert ebben a szériában sokkal jelentősebb szerepet kap a főszereplő egészségügyi dolgozók magánéleti problémái. Szerelmi viszályok uralják a klinika minden munkanapját. A Grace klinika első részeit 2008-ban vetítették hazánkban.

A pletykafészek

A fiatalabb korosztály kedvencei az Upper East Side-i tinédzserek. A sorozat népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy szereplők öltözködése a rajongó lányok stílusára is hatással van. A New York-i hétköznapokat áthatják a pletykák, a felső tízezerbe tartozó iskolások magánéletének egyetlen mozzanata sem maradhat titokban a pletykafészek előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik