Élet-Stílus

Kutyául

Vannak olyan napok és vannak olyan élethelyzetek, amiben az ember – pardon, a kutya! – csak ül magába roskadva. Néha nyüszít egy kicsit.

Kapcsolódó cikkek

A tükörbe kell néznie, mert nem hiszi el, hogy tényleg ennyire rosszul érzi magát. A tükörképe, egy szomorú pofa, pedig nem vidítja fel túlságosan. Persze közben összetört szíveket és füstbe ment reményeket taglaló, érzelmes nóták szólnak a rádióból, amik nem sokat dobnak a hangulaton.

Ennek a szomorú kis francia bulldognak csak annyit tudunk tanácsolni, gondolkozzon el Nick Hornby Pop, csajok satöbbi című filmjének idevágó idézetén („Mi volt előbb? A zene vagy a szenvedés? Folyton azon sajnálkoznak, hogy a fiatalságra romboló hatással vannak az erőszakot ontó filmek és ezért annyi a kiskorú bűnöző. Ugyanakkor senki sem sajnálkozik azon, hogy dalok ezreit hallgatják! Szó szerint ezreit, amik mind a csalódásról, a fájdalomról, a bánatról és a szakításról szólnak. Azért hallgatok folyton zenét, mert szenvedek? Vagy a zene okozza a szenvedésemet?”), és szedje össze magát. Olyan nincs, hogy őt nem szereti senki. A Napi Cuki olvasói – biztos vagyok benne – csupa pozitív hullámot küldenek most neki. Ugye?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik