Élet-Stílus

Ki volt a legszebb a Story Gálán?

Lola, Ördög Nóra és Madár Veronika belenyúltak a tutiba, legalábbis, ami az öltözéküket illeti. A 2012-es Story Gála legszebb ruháit szedtük csokorba Önöknek.

A Story Gála hazánk talán legrangosabb díjátadó eseménye. A rendezvényre 13. alkalommal gyűlt össze a honi celebvilág krémje, s öltött magára szebbnél szebb kreációkat. Ezekből csemegézünk a következőkben.

Ördög Nóra ragyogott ezen az estén, melyben nagy szerepet vállalt a ruhája, mely rengeteg flitterrel volt kirakva. Színét tekintve klasszikusnak mondható, amellyel talán nem is lőhetett volna mellé, de fazonja hatalmasat dob az egész megjelenésén. A műsorvezető tökéletes alakjára, mintha ráöntötték volna a ruhát.

Lola megjelenése is hibátlan volt a díjátadón.  A királykék ruha egyhangúságát remekül megtöri a narancssárga öv. Az aranyszínű kiegészítőkkel pedig csak tovább emeli az elegáns összhatást.

Madár Veronika szintén egy kék ruhára tett le a voksát, amit fémes csillogása tett különlegessé. A Jóban rosszban színésznőjének védjegyévé vált vörös hajkoronája pedig remekül harmonizál az öltözékével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik