Élet-Stílus

Szabadulj meg okosan az exed emlékétől!

Megcsaltak? Kidobtak? Egyszerűen csak dühös vagy rá? Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek - az interneten.

Már karácsonykor is gondot okozhatott a nemkívánatos vagy egyszerűen csak vacak ajándékoktól való megszabadulás, de mit tegyen az ember gyereke, ha egy szerelem limlomjain szeretne túladni? Annabel Acton (28) kapcsolata épp a szeretet ünnepe előtt nem sokkal hullott darabjaira, nem csoda, hogy szabadulni akart a feleslegessé vált relikviáktól. Egy internetes oldalt hozott létre erre a célra: a Neverlikeditanyway.com (különben sem tetszett soha) oldalon bocsátotta áruba a feleslegessé vált két jegyet Londonba, valamint műtárgyakat és az ékszereket, amiket többé nem szeretett volna viselni.

Mára nagy népszerűségnek örvend az amerikai oldal, például gyönyörű csecsebecsék, sosem viselt menyasszonyi ruhák, de könyvek és bútorok közül is válogathatunk. Általában a tárgyaknak megadják a valós árát és a szakítási árát is, például egy hagyományos platina és gyémánt eljegyzési gyűrű valós ára 10 125 dollár, míg a szakítási 8750. A bónusz pedig az, hogy a hoppon maradt szerelmesek történetét is elolvashatjuk.


Menyasszonyi ruhától a gyémántgyűrűig – minden kapható
a Neverlikeditanyway.com oldalon

Egy Tiffany nyaklánc sztorija például tíz év randevúzás volt, amely során sosem érezte úgy a férfi résztvevő, hogy ideje lenne megházasodni, inkább a munkáját és az utazgatást helyezte az első helyre. „Önző állat, de szép ajándékokat adott!” – sommázta véleményét a sosem volt menyasszony.

„Szerintem ez a beteges ‘inkább szeressenek és veszítsem el, mint hogy sose szeressenek’ felfogás nagyon gügye, én valami bátrat akartam tenni – nyilatkozta a site alapítója. – Pimasz akartam lenni, mint a Szex és New York, vagy mintha Beyoncét dobnák ki, ő vajon mit tenne. Tovább kell lépni, nem pedig telesírni a zsebkendőket vagy jégkrémet falni.”

Acton azonban korántsem úttörő ezzel a felfogással, korábban például Kevin Cotter került morbid helyzetbe, amikor neje 12 év házasság után lelépve otthagyta nála a menyasszonyi ruháját. Az elkeseredett férfit először csupán a bosszú vezérelte, amikor összerondította a fehér csodát. Ám szép lassan valóságos műalkotás lett az öltözékből, amelynek különböző mutációit a Myexwifesweddingdress.com című website-on tette közzé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik