Élet-Stílus

Kötött vagy bolondos? Télisapka-mustra, 3 tuti tippel!

Bár igazi télről még nem számoltak be az időjósok, a zord mínuszok és a havazás bármikor beköszönthetnek Győrben is. Nem árt ezért valamit a kobakunkra kapni, ami nemcsak meleg, de divatos is!

Nem szereted a sapkát, de irigyled, ha valakinek jól áll? Miért nem próbálod ki te magad is? Vagy megszállott sapiimádó vagy, és szeretnéd tovább bővíteni a gardróbod tökfedőit? Lesd el ötleteinket, és viseld a kalpagokat minden időben.

Az örök kötött

A kötött satyekok sosem mennek ki a divatból. Ezt jelzi a 2011/2012-es téli trend is. Elsősorban a fület teljesen takaró, fejközéptől induló, lógós sapkák hódítanak, amelyeket feldobhat egy kis virágminta vagy strassz. A fekete mindenhez megy, de ha már a szín sem mindegy, mindenképpen olyat válassz, ami megy a kabátodhoz vagy az egyéb téli kiegészítőidhez. A fejfedőket féloldalasan is hordhatod, így igazán bájossá teheted megjelenésedet.

Télen is kalapolj!

Mint Audrey Hepburn, úgy tündökölhetsz a kalapokban, ha az évszakhoz megfelelő szabást választasz. Télen a keskeny karimájú, sötét darabok a nyerők, amelyek szőrösen is jól mutatnak, és ne feledd a szalag, a kalap elengedhetetlen alkotója. A feltűnő süvegeket viszont felejtsd el, nem kell vásári bohócként kitűnnöd a fehér hóesésben.

Szőrmentén

Nincs az a téli vásár, ahol ne bukkannának fel a bolondos szőrmés sapkák. A fültakarós, pompomos darabok, az igazi telet idézik meg, és bizony nemcsak a nőknél kedvelt viselet. Idén pedig a bundás buksitakarók, állati változatban is kaphatók: egy kis fül a kobakon és máris boldogabban indul a napunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik