Élet-Stílus

Szexi fehérneműk a felejthetetlen éjszakákért

Szeresd, viseld, hódíts vele! Egy szexi fehérneműnek nem tudnak ellenállni a pasik, csak egyszerűen jól kell választani.

Bár sokan cáfolják, azért az erotika minden kapcsolat fontos mozgatórugója. A romantika kulcskelléke pedig a divatos alsónemű, ami a mindennapos komfortérzetünket is feldobhatja. Hogy Te is igazán nőnek érezd magad, lesd el az általunk favorizált darabokat.

Kifekszenek a feketétől

A fekete selyem, vagy csipke mindig lázba hozza a férfinépséget, szó szerint kifekszenek tőle. Főleg, ha a falatnyi bugyit egy kis harisnyakötővel is megspékeled. Egy dögös sötét, extra fazonú melltartó igazi vadmacska külsőt kölcsönöz, de ha inkább a szolid hódítás híve vagy, akkor takard el magad egy laza, áttetsző, sokatmondó köntössel.

A pirosra buknak a pasik

A piros a fehérnemű kollekciók megunhatatlan színe. Valamiért ugyanis tűzbe hozza a férfiakat. A piros számos árnyalatából készülnek ma már fehérneműk, így a sötétebb és a világosabb bőrűek is megtalálják a testükhöz passzoló árnyalatokat. Szőkéknek, barnáknak pedig egyaránt jól áll a vörös démon szerep.

Babásan édes

A kellemes, finom színek, így például a világoskék, a rózsaszín vagy a pink elragadó külsőt varázsolnak viselőjüknek. Így ha egy kis összebújós, simogatós, gyengéd éjszakára vágysz, hát légy egy kicsit babás. Az ellentétek viszont ebben az esetben is vonzzák egymást: a mesés színekhez válassz egy fűzős felsőt, ez ugyanis az alakod minden részletét kihangsúlyozza, mitöbb az apróbb hibákat is korrigálja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik