Élet-Stílus

2011 legnagyobb divatbakijai

Összegyűjtöttük az előző év legsokkolóbb melléfogásait a divat világából.

Érdemes végigolvasni a listát, hiszen ha 2011-ben az alábbiak hibának számítottak az öltözködésben, akkor 2012-ben már a „bűntény” kategóriát súrolják majd!

Cicanaci-baki

Nagyon sokan – túl sokan – nem tudják megjegyezni, hogy a leggings nem nadrág. SOHA ne viseljük olyan felső nélkül, ami legalább combközépig nem ér! Ha figyelünk erre az apróságra, eltakarjuk a kínos részleteket, amiket a macskanadrág fazonjából eredően kihangsúlyoz.

¾-es nadrág, halászgatya

2011-ben ¾-es nadrágot hordani nem volt túl jó ötlet. Eljárt már felette az idő, emellett nagyon kevés nő van, akit olyan alakkal áldottak meg, hogy bátran viselhesse ezeket a darabokat. Ettől függetlenül nem kell ragaszkodni minden esetben a hosszúnadrághoz, a 7/8-os fazon kifejezetten sikkes lehet a jövőben is, de akár A-vonalú térd alá érő szoknyákkal szintén felválthatjuk a megszokott farmerünket.

Kivillanó szilikonpánt

A leggings mellett a másik hatalmas bűn: a melltartó szilikonpánttal való viselése. Meg kell jegyezni, hogy funkciójának semmilyen mértékben nem felel meg, vagyis egyáltalán nem láthatatlan ez a „találmány”. Leginkább az ízléstelen jelző illik rá, töröljük ki teljesen még az emlékezetünkből is, hogy ilyen valaha létezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik