Élet-Stílus

9 vészjel: menekülj a fickótól

Nem könnyű összehozni egy valamire való randit. Ám csak azért, mert végre sikerült, ne ragadj le, ha az ösztöneid menekülésre sarkallnak...

A megfelelő partner megtalálásában sok tényező játszik szerepet, többek közt a szerencse is. Arról már szó volt, mit tehetsz azért, hogy megtaláld az igazit, most jöjjön néhány szempont, ami ahhoz kell, nehogy rossz fiú mellett táborozz le. Termesztésen vannak egyértelmű jelek: azzal kapcsolatban, aki nyilvánosan az orrát piszkálja, vagy ott vakarja, ahol egyáltalán nem illik, nem gondolkodik sokat az ember lánya. Azért általában inkább a sorok közt kell tudni olvasni ahhoz, hogy rájöjjünk, talán mégsem ő az igazi.

1. Smucig a borravalónál – Ez nem csak arra utalhat, hogy fogához veri a garast, de gyakran az önző emberek sem adnak tisztes jattot. Nem kell persze szórnia a pénzt, de az, aki 10%-ot sem képes kipengetni (15 még jobb), valószínűleg az élet más területein is kicsinyes és szűkmarkú lesz.


Az étterem kiváló terep megfigyeléshez – Fotó: Shutterstock

2. A szüleiről úgy beszél, hogy anyuci és apuci, és elmúlt 5 éves…

3. Tiszteletlen a volt neje/barátnője iránt. Mindenkinek megvan a maga csomagja, ahogyan mondani szokták, kapunk és adunk is fájdalmakat. Az okos emberek tanulnak a volt kapcsolataikból, és értékelik, amit megtanulhattak.

4. Durva a felszolgálókkal – Bárki, aki durván bánik az őt kiszolgálókkal – pincér, boltos, ruhatáros stb. – valószínűleg idővel veled sem fog másként bánni.

5. Nem olvas – Ez nem azt jelenti, hogy ugyanazt kell olvasnia, mint neked, de az, aki semmit sem lapoz fel szívesen, valószínűleg intellektuálisan egyáltalán nem kíváncsi. Ez azért mutat valamit, nem?

6. Tájékozatlan – Az a férfi (vagy nő), aki nem követi nyomon a napi híreket – akit nem érdekelnek a világ eseményei, a többi ember – szintén kiábrándító.


Tényleg rá vártál egész életedben?

7. Nem szeret utazni, nem is vágyik rá – Az előző pontokhoz kapcsolódik: Mit várhatsz attól, aki nem akar minél többet meglátni a világból, aki nem nyitott az újdonságra? Vajon mennyi izgalom vár rád mellette?

8. Nem törődik az egészségével – Intő jel lehet, ha füstöl, mint a kémény, iszik, mint a gödény, és kettő helyett eszik, megmozdulni viszont végképp lusta. Számára nem fontos az egészség. És neked?

9. Becsmérli a nőket – Ha így viselkedik a jelenlétedben, mit tehet a hátad mögött? Hiába vagy szupermodell, és ő „csak” a dagadt hátsókat szidja, akkor sem nyerő az, aki mások leszólásában leli örömét.

Te mire ugrasz: Mi az a pont, amikor megszólal benned a vészcsengő?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik