Élet-Stílus

3+1 igazán abszurd ajándék

Egyre jobban közeledik a karácsony, és egyre kevesebb időnk marad ajándékválogatásra. Íme, a létező legszélsőségesebb ötletek...

Amikor az embernek kezd lemerülni a fantáziája, vadabbnál vadabb gondolatai támadnak. Vajon mivel lehetne a legjobban meglepni aput, esetleg a barátnőt vagy az anyóst? Van néhány tippünk…

Világító papucs

Amikor az ember az éjszaka közebén felébred, gyakran azt sem tudja, ő maga hol van, a villanykapcsolóról ne is beszéljünk. A Brightfeet feltalálója, Doug Vick maga is megjárta egy éjjel, amikor alaposan sikerült belerúgnia az ágynak a végébe – másnap reggelre megszületett a nagy ötlet: a papucs, beépített zseblámpával milliók gondját oldja meg. Most 29,95 dollárért (6800 forintért) tiéd is lehet!

Nosztalgia telefon


Sokan folyton visszasírják a régi szép időket, számukra lehet remek meglepetés ez a retro telefontok, ami jól illik az iPhone-hoz. De azoknak is nagy élmény lehet, akik sosem próbáltak egy fél téglával a kezükben telefonálni. A tökéletesen autentikus megjelenéshez a háromnegyedes bőrkabát és makkos cipő kötelező! 6,99 fontba (2500 forintba) kerül ez az ajándék.

Zsebpszihológus


Igazi őrület megtalálni a megfelelő ajándékot. Ha nem bírod tovább, ruházz be egy zsebterapeutára, aki mindig örömmel meghallgat. A Pocket Therapist ráadásul válaszol is: például „Hogy érzed magad ettől?”, „Próbálj megnyugodni, tudom, milyen nehéz”, „Már elnézést, van neked doktorid pszichológiából? vagy „Milyen a kapcsolatod anyáddal?”. Persze mindez angolul, de mindössze 12,95 dollárért (3000 forintért) ez van.

Karácsonyi toalettpapír


Akár ki is törölheted vele – nyugodtan írhatjuk ezt az ajándékkísérő kártyára. A világ legdrágább wc-papírját (7,91 euróért csomagonként) gyártó Renova ugyanis előállt egy speciális karácsonyi termékkel, ami egészen jutányos áron lehet a miénk: 3,28 eurót (1001 forintot) kérnek érte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik