Élet-Stílus

Új, meghökkentő társkereső módszer

Azt hinnénk, semmi újat sem lehet felfedezni az elrendezett házasságon és a rapid randin túl. Most a hasadon keresztül fognak meg...

Az internetes társkeresés felülírta a korábbi párkereső szokásokat, de most egy új módszert találtak ki, ami talán valóban segít zsáknak megtalálni a foltját, vagy sokkal inkább a borsónak a héját. Ugyanis a svéd farmerek összefogásából létrejött Lantmännen nevű cég társkereső szolgáltatása az alapján hoz össze ismerkedni vágyókat, hogy milyen maradék található a hűtőjükben. Lehet, hogy első pillanatra megdöbbentő az ötlet, de a cél nemes, amit kitűztek maguk elé: olyan fiatalokat szeretnének összehozni, akiknek egyformán fontos a környezetvédelem.


Boldog párkapcsolat a hűtőből? – Fotó: Shutterstock

Mint a honlap is hivatkozik rá, Svédországban az összes étel ötödét kidobják, ezért hozták létre a Restdejting, azaz a maradékkal való ismerkedés módszerét. Az oldalon fel kell tüntetni öt hozzávalót, ami a konyhában található, majd ezt a listát kiposztolják a Facebookon a többi maradékos ismerkedő számára. Létezik egy gyorsabb módszer is, amikor a felhasználók kiválogathatják, hogy milyen hozzávalók érdeklik őket igazán, és hány személyesre tervezik a vacsorát. Például: „Marhaszelet fűszeres szószt keres, két személyre.”

A weboldalon egyébként receptötleteket is találhatnak a partnerkeresők, a hírek szerint jelenleg körülbelül 600 fő veszi igénybe a szokatlan szolgáltatást. A Lantmännen nagy szerepet játsziik a svéd élelmiszer- és energiaiparban, valamint a mezőgazdaságban. 36 ezer svéd farmer tulajdona, és több mint 10 ezer embert foglalkoztat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik