Élet-Stílus

Renault Fluence egy valódi limuzin

A Renault Fluence új értelmet adott a limuzin fogalmának. Vele mindenki számára elérhetővé vált egy olyan felszereltségi szint, amely addig csak a felsőkategóriás autókra volt jellemző.

Az autó elegáns formatervét az igényes kialakítású belső tér és a gazdag felszereltség teszi teljesé. A Renault Fluence nyújtotta kényelem rövid és hosszú utakon egyaránt elengedhetetlen. A sofőr igényeinek megfelelően állítható üléssel, elöl-hátul tágas utastérrel, és valamennyi utas kényelmét szolgáló fedélzeti berendezésekkel gondoskodik arról, hogy minden utazás öröm legyen. Az audio rendszerre a legtöbb külső lejátszó könnyedén csatlakoztatható. Hátul átlag feletti lábtér, pohártartós lehajtható könyöktámasz és szabályozható hátsó légbefúvók biztosítják a komfortot.

A felső kategóriás kényelem mellett a fejlett fedélzeti technológia is magas szinten szolgálja ki az utasok igényeit. Az automata Renault Kártyával gombnyomásra indul az autó, valamint a központi zár is automatikusan nyit és zár. A Bluetooth telefon-kihangosítós és USB portos prémium audiorendszerrel, illetve integrált magyar nyelvű színes Carminat TomTom® navigációval hasznos innovációk tárházát jelenti a sofőr és az utasok számára egyaránt.
Mindez a mai napig sokakat győzött meg és sokan választották ezt a modellt. A Renault ennek a sikernek köszönhetően döntött úgy, hogy az első sorozatgyártásba kerülő elektromos hajtású személyautó-modellje is a Fluence alapjain készül el.

A Renault Fluence egy valódi limuzin. Utazás első osztályon.

Ez az első osztályú kényelem pedig 2011 decemberében még elérhetőbbé vált, hiszen ha még idén rendeli meg az autóját, és január 1. után veszi át, még a 2011-es áfával, de a 2012-es, alacsonyabb regisztrációs adóval számolhat.

Részletek: www.renault.hu/regado

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik