Élet-Stílus

5 ajándéktipp – azoknak, akiket utálsz

Lehet, hogy a karácsony a szeretet ünnepe, de ilyenkor gyakran kell olyanoknak is meglepetést szereznünk, akiket nem igazán kedvelünk...

Ha már muszáj, akkor „kedveskedjünk” – a medúza jelszava ez, aki finoman, de határozottan belecsíp abba, akit kiszemelt áldozatnak. Létezik ugyanis az ajándékoknak egy olyan köre, amit nyugodtan adhatunk szépen csomagolt sértésként akár…

Kötelező olvasmányok – Úgy érzed, hogy kollégád talán kihagyott néhány osztályt az alsó negyedik és a közgáz között? Lepd meg valamelyik régi kedvenceddel, és lehetőleg diákkönyvtár sorozat kiadását válaszd: Kosztolányi Édes Annája sajnos mindig aktuális, de ha igazán mélyre akarod bevinni az ütést, ajándékozd neki ezt: Kötelező olvasmányok röviden felsősöknek.

Önsegítő könyvek – Ez a legszebb módja annak, hogy figyelmeztessük kiszemelt áldozatunkat, hogy gond van vele. Megpróbálhatjuk anyósunkat meglepni a Nézz szembe a koroddal című könyvvel. Ennél már csak az kedvesebb, ha diétás tippeket kínáló kötet adunk, például a Kívánjunk karcsúságot! 11 tipp az ideális testsúly eléréséhez biztos „telitalálat” lehet.

Fitnesz videojáték – Ha még erőteljesebben szeretnéd rávenni, hogy mozogjon, igazán jó meglepetés a WiiFit videojáték. A Wii-konzol és a mozgásérzékelő controller – a Wii távirányító – úgy került kialakításra, hogy a feladatokat a kevésbé gyakorlottak is élvezhetik. Mit gondolsz, ezt inkább magadnak vennéd meg?


Gyöngéd célzás a vetélytársnak

Szőrtelenítők – Nem is hiszed milyen széles a paletta: epilátorok, orr- és fülszőrnyírók, gyantázókészletek és borotvák garmada áll rendelkezésedre. Szépen lehet csomagolni a Depilan arcszőrtelenítő krémjét, befizetheted végleges szőrtelenítésre, a bajusztájék nem is kerül olyan sokba, vagy megtalálhatod számára a legjobb orr- és fülszőrzetvágót is, sőt, kapható személyi hátszőr borotva (sic!)

Társkereső oldal – A frenemid (legkedvesebb ellenséged) folyton nyavalyog, hogy nem találja az igazit? Lepd meg: fizesd be valamelyik társkeresőhöz vagy hozz létre a nevében a párkereső oldalon egy „vicces” profilt. De kalkulálj azzal is, hogy ez bizony akár még be is jöhet neki – szóval annyira ne utáld! Tipp: tarskereso.lap.hu.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik