Élet-Stílus

7 ok, amiért nem érdemes plasztikáztatni

A kozmetikai sebészet ma már szinte bármire képes: ha azt szeretnéd, hogy a fejed a bokádra kerüljön, megoldják. De vajon ettől jobb lesz?

Nemrégiben a (női) szíveket melengető módon estek egymásnak az egyik népszerű blogon a kommentelők, hogy a kiposztolt modell finoman szóval érett keble vajon szép-e vagy sem. A többség egyetértett: inkább legyen kicsit földközelibb, de valódi, mint Északnak mutató műanyag. A Guyism című oldalról pedig az derül ki, hogy ez a tendencia nem korlátozódik csak a magyar srácokra. Hét jó okot is felsoroltak, amiért a pasik szerint bárcsak ne feküdnének kés alá a nők. Mi sem tudtuk cáfolni ezeket, sőt!

Ki akarna megcsókolni egy oroszlánt? – Jocelyn Wildenstein az egyik léghátborzolóbb példa arra, mivé lehet valaki 400 ezer dollárból. Ám ehhez nem kell konkrétan macskaarcot rendelni, elég ha folyton visszajárunk, hogy csak még egy picit feszesebbre szeretnénk az arcunkon a bőrt.


Szépség helyett szörnyeteg lett Wildenstein – Fotó: Northfotó

Függőséget okoz – Ha egyszer belevágunk, nincs megállás. Kevesek elégszenek meg azzal például, hogy az orrukat megigazíttatják, akkor már találnak kivetnivalót a szájukon, szemükön, mellükön és sorolhatnánk. Ráadásul a leggondosabb orvosi munka mellett is számolni kell mellékhatásokkal, nem tudhatjuk előre 100%-os biztonsággal, hogy a végeredmény valóban olyan lesz, mint amit ígértek. És a természet tévedésénél csak a plasztikai malőrt nehezebb helyrehozni.

Nem lehet visszaforgatni az időt – Ehhez tényleg nem kell túl sok nevet felsorolni: mindazok, akik kétségbeesetten próbálták megállítani az idő fogaskerekeit, inkább előbb, mint utóbb saját múmiájukká változtak. Ráadásul van egy pont, amikor már esélye sincs az illetőnek, hogy valaha is bájos idős hölggyé változzon, aki még mindig képes megdobogtatni néhány veterán szívét – marad csupán a gyerekek ijesztgetése.

A srácokat nem érdeklik a szarkalábak – Ez a kijelentés persze egy picit férfiasan naiv, mert a drágák azt hiszik, a nők miattuk művelik ezt magukkal, pedig! Nincs az a heteroszexuális pasi, aki magától tudná mi az a narancsbőr (kivételesen nincs tisztelet a kivételnek). Mi több, genetikailag például arra vannak programozva, hogy megőrüljenek a méretes hátsókért, amelyek termékenységet ígérnek. És a hölgyek szemébe is azért mélyed a tekintetük szarkaláb számolgatás helyett, hogy felmérjék az esélyeiket…


Nem tudják, mi az a narancsbőr? – Fotó: Shutterstock

Hiba 25 éves az arcod, ha a vaginád 50 – Ezt viszont minden hetero srác kiszúrja, mert az idő előszeretettel mélyeszti a vasfogát abba is. Ráadásul a finom redőkön hamarabb meglátszanak kérlelhetetlen nyomai is. Vágják, szabják, hormonkezeljék bármennyire is, az elszáradt virágból már sosem lesz teljes pompájában virító orchidea. Épp ezért érdemes a talán a kissé meghervadt növénynek hozzá illő vázát keresni…

Legalább ne hazudj róla – Vicces, amikor egy társaságban valakinek hirtelen kinőnek a mellei, pedig elmúlt már 30, de tagadja, hogy megcsináltatta volna. A furcsán feszes vonások, hiányzó mimika is azonnal lebuktat. Ha már egyszer rászántad magad a plasztikára, legalább ne tagadd le, az Isten szerelmére!


Coco Austin imádja a szikét – Fotó: Northfotó

A műcicik borzalmas következményei – Az elején említettük, hogy az egyik netes közösség a valódi keblek mellett tette le a voksot a műcicik ellenében. Az ugyan ott nem került szóba, de tudni kell, hogy a mutatós légpárnák hamar megbosszulják magukat, ha a gazdájuk túlzásba esett. Mert a gravitáció azokra is hat! Minél súlyosabbak, annál jobban – ezért reklamálni legfeljebb Newtonnál lehet. Az már csak hab a tortán, hogy a legtöbb nő, amennyiben nem hajlandó hízni az évek során, folyamatosan veszít a mellkasán található vékony zsírszövetből. Ennek köszönhető az a látvány, amikor a csontvázszerűen kiálló bordákon két műanyag labda pihen.

Valamit kihagytunk volna? Oszd meg velünk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik