Élet-Stílus

Karácsonyi őrület: jóból sosem elég

Ha fel akarod dobni az ünnepeket, állj elő valami óriási ötlettel - lehetőleg szó szerint!

Előétel: A 32 ezer kalóriás gumimaci csak egy picit több, mint 7 kilogramm (26 font súlyú a bájos csemege), és 43 centi (17 hüvelyk) magas. Egyébként kézzel készül a party maci, ami akár egy évig is eláll, és a legkülönfélébb ízekben lehet a tiéd 199,99 dollárért (cirka 46 ezer forintért).

Főfogás: Lenyűgöző szó szerint ennivalóan édes óriásgiliszta is színesítheti a kínálatot, ami csupán 1,3 kilogrammot nyom – durván 130 „hagyományos” gumigiliszta súlyával vetekedik, és 61 centi hosszú. Energiatartalma is viszonylag diétás a medvéhez képest: mindössze 4000 kalória (10 darab a normál változatból 293). Szintén rendkívül változatos aromákkal készül. 27,95 dollárba (6515 forintba) kerül a csoda csemege.

Desszert: A világ legnagyobb szőlőcukor-adagolója mellett senki sem maradhat éhes. Ki ne vágyott volna arra gyerekként, hogy sose fogyjon ki a Pez cukorkákból? A 2,3 méter magas, ami egy normál adagoló méretének több mint hússzorosa. 38,5 kiló maga a szerkezet a honlapja leírása szerint, és becslések alapján mintegy 6480 Pez cukorka férne bele. Egy kis matematikával kiderül, ha egyetlen cukorka 2,92 kalória, akkor ez összesen 18 921 kalória. Jó étvágyat! Megvásárolni viszont nem lehet, csak a San Franciscótól délre fekvő burlingame-i Pez relikviák múzeumában látogatható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik