Élet-Stílus

A legnagyobb mellű nőből 20 belefér

Egy egész épület kellett hozzá, hogy méltóképpen meg tudja csodálni mindenki a fehérneműmonstrumot.

Nincs olyan, hogy túl nagy, ha fizetésről, gyémántról vagy kebelről esik szó, jelentette ki Bridget Nielsen, a 80-as évek dús keblű ikonja. Nemrég elkészült a szállóigéhez illő melltartó is, ami egyúttal világrekordot is döntött. A 32 méteres mellbőséghez készült fehérnemű 1222 B feliratos címkét kapna a boltban.

Fotó: World Records Academy

A szembeszökő darab egy 34B méretű cicifix arányos felnagyításával készült el négy hét alatt egy kampányhoz, amely a mellrákra igyekezett felhívni a figyelmet, a Vanish támogatásával, adta hírül a World Records Academy. A kivitelező egyébként nem valamelyik fehérneműgyártó cég volt, hanem az M. Putt Sailmakers, amely alapvetően hajókhoz készít vitorlákat, és csak ritkán melltartókat épületeknek. Így már nem is olyan meglepő, hogy összesen 375 négyzetméternyi anyag kellett hozzá, ami önmagában 75 kilót nyomott, ám a fémmerevítőkkel együtt 90 kilós lett. De az biztos: a kampány figyelemfelkeltőre sikeredett.

Ez a ruhadarab úgy tűnik, rekordra késztet! Korábban elkészült a világ leghosszabb melltartólánca 166 625 cicifix segítségével, ami 163,77 kilométer hosszal Guinness-világkord lett. A legdrágább kebelemelő pedig 12,5 millió dollárt ér, a Victoria’s Secret álmodta meg: 1200 Sri Lanka-i rózsaszín zafír díszíti a Heavenly Star Brát, de fő éke az a 90 karátos gyémánt, amely önmagában 10,6 millió dollár volt. A világ legnagyobb mellével egyébként Annie Hawkins-Turner (művésznevén Norma Stitz) dicsekedhet, de ez az új csoda még őt sem szorítaná, hiszen 177,8 centiméteres mellbőségével akár el is bújhatna az egyik kosárban, vagy majdnem hússzor maga köré tekerhetné.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik