Élet-Stílus

Bevetésre kész: óriásmell, felpolcolva

A dekoltázs a nők ősi fegyvere, ha el akarják gyengíteni a férfi... szívét. Bemutatjuk a legújabb melltartódivatot, amitől eláll a lélegzet.

Kezdetben vala a krétai és egyiptomi, mellrész nélküli ruha, ami nem sokat hagyott a fantáziának, de aztán, egy nőnemű valaki valamiért fogott egy szalagot, és tekerte, csavarta, húzta-vonta gyenge keble körül, és ennek hatására guvadt a férfiszem. Talán így született az első melltartó, amit aztán sok – időnként bizarr – próbálkozás követett, köztük Caresse Crosbyé, aki a modern értelemben vett első melltartót elkészítette.

Mára odajutottunk, hogy a cicifix konstrukciója már-már egy űrsiklóéval vetekszik, bár néha gyanakszik az ember lánya, hogy nem újabb szerkezetekről, csupán ügyes marketingfogásokról van szó. A wonderbra és a push-up után itt a legújabb trend, a balconette-melltartó.


Szabása miatt mélyen kivágott ruhákhoz is felvehető – Fotó: Shutterstock

Már a neve is sokat ígér – a balkonokról ugye mindig szép a kilátás? A Triumph megfogalmazása szerint, ez olyan melltartót jelent, melynek vállpántjai kívül helyezkednek el, így szabadon hagyják és hangsúlyozzák a dekoltázst. A Her Room továbbmegy: azt mondják, ez csak egy újabb elnevezés a félkosaras kebelemelőkre. Természetesen azért nem csak ennyiről van szó: a mellvonalat úgy varrják, hogy az eddigieknél is jobban ki- és megemelje a mellet, akárha fűzőben lennénk. (Ehhez szükség szerint segítségül hívnak push-up hatást adó párnácskákat is.)

Ha szeretnél balconette-melltartót:
– A Conturelle Liberté termékcsalád balconette-jének kosarai az ígéret szerint biztosan tartják a dekoltázst.
– Az Intimissimi Sofia Balconette-je is lélegzetellálító formát ad a kebleknek.
– Érdemes szemezgetni a Women’s Secret balconette-jeiből is.
D&G Underwear balconette, sztreccs-szatén melltartó is lélegzetelállító hatást nyújt.
– Ha nem vagy márkafüggő, érdemes megnézned a Bonprix ajánlatát .

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik