Élet-Stílus

Versace-ruhát nem vehet fel valódi nő

Az egyik vezető divatcég minden típusnak kínál ruhát, Donatella Versace azonban másként vélekedik, még akkor is, ha együttműködésről van szó.

A felpumpált szájú, hidrogénszőke divatmogul nem lelkesedik a valódi nőkért, derült ki nemrég, legalábbis nem állhatja, ha az ő kreációit viselik. A H&M ugyanis együttműködést kezdeményezett Versacéval egy limitált kollekció erejéig, amit november 9-én mutattak be. A New York Daily News kitalálta, hogy a profi modellek mellett három valódi nőről is készüljenek fotók – most végzett főiskolai hallgatókról, akik közül a „legkövérebb” 6-os, azaz európai 36-os méretű ruhát viselt –, ám a tervező az átküldött fotók alapján csupán az egyik lányra bólintott rá.

A H&M sajtósának a közlése szerint „Donatella nem szeretne hozzájárulni a kollekció valódi nőkön való fotózásához” – idézte a Daily News. Természetesen maguk a lányok is nagyon csalódottak voltak, hiszen nagy rajongói voltak az olasz divattervezőnek, és alig várták, hogy magukra ölthessék a ruhákat.

A H&M sajtóközleménye szerint a november 9-i bemutatón is profi modellek léptek fel, akik olyan – vékony és exkluzív – vendégeknek mutatták be a ruhákat, mint Uma Thurman, Blake Lively, Chace Crawford, Jessica Alba, Jennifer Hudson és Selma Blair. Szerencsére az afterpartin már a nem éppen apró hátsójáról ismert Nicki Minaj is felléphetett, igaz, ő aztán tényleg elég távol esik a valódi nő fogalmától…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik